Şanlıurfaspor, Giresunspor Maçı Hazırlıklarını Tamamlandı

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Giresunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını İl Özel İdaresi Gap Vadisi tesislerde tamamladı.

Antrenör Ömer Can Göksu nezaretinde sarı-yeşilli ekibin oyuncuları düz koşu, açma-germe, taktiksel çalışıp çift kale maç yaptı. Burada bir açıklama yapan Şanlıurfaspor Sportif İşler Sorumlusu İbrahim Güllüoğlu, “İyi bir takım kurduğumuza inancımız sonsuzdu. Bunun en güzel örneğini Fethiyespor maçında hocamızın olmamasına rağmen takımımız on kişi ile mücadele edip maçı kazanarak gösterdi” dedi.

Güllüoğlu, “3-1 gibi bir sonuçla Fethiyespor’un iyi mücadele etmesine rağmen galip gelmesini bildik. Şanlıurfaspor iyi yolda ancak istediğimiz sonuçları şu ana kadar alamadık. Ümit ediyoruz ki kurduğumuz takım ligin sonuna kadar elinden gelen gayreti gösterecek iyi bir takım olma yolunda gayretlerini ve süper lige giden yolda da onların mücadele noktasında ki hizmetlerini bekliyoruz. Tabi kamuoyunun özellikle futbolseverlerin Şanlıurfaspor’dan çök büyük bir ölçüde ümitleri var. Ger maçın galibiyetle sonuçlanması ile ilgili bir beklentileri olduğu için tabi ki bazen futbol 3 skorlu bir oyun olduğu unutuluyor. Ancak takım olarak iyi bir takımız, inşallah önümüzdeki günlerde daha iyi sonuçlar alıp ligdeki yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

HEDEF TUR ATLAMAK
Türkiye Kupası’nda Giresunspor ile karşı karşıya geleceklerini hatırlatan Şanlıurfaspor Sportif İşler Sorumlusu İbrahim Güllüoğlu, “Ziraat Türkiye Kupası da Şanlıurfaspor için önemli. Giresunspor ile kendi sahamızda saat 14:00’da karşılaşacağız. Burada sporseverlerin bizi yalnız bırakmaması konusunda duyuruda bulunuyorum. Kupada da yolumuza devam etmek istiyoruz onun için 2. Lig ekiplerinden Giresunspor karşısında sürprize uğramamak kaydıyla yine bir üst tura geçip yolumuza devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

BANAHANE’NİN DURUMU
Önümüzdeki günlerde Banahane’nin takımdaki yerini alacağını belirten Güllüoğlu, “Banahane beklediğimizden daha geç sürede iyileşme sürecine geçti. Yaptığımız kontrollerde artık topla buluşmaya başladı.

Ümit ediyorum ki önümüzdeki günlerde Banahane takımdaki yerini alacak. Ancak şuan için Denizlispor ile oynayacağımız maçta da ilk 11’de başlamayacak. Hocalardan ve masörden aldığımız bilgilere göre ama Denizli maçından sonraki haftalarda artık takımdaki yerini alacak ve forvet mevkiindeki umudumuz olmaya devam edecek” açıklamasını yaptı.

TEKNİK DİREKTÖR KONUSU
Basın-yayın organlarında yanlış haberler yapıldığını aktaran Şanlıurfaspor Sportif İşler Sorumlusu İbrahim Güllüoğlu, “Her gün her saat teknik direktör ile ilgili doğru yanlış haberler geliyor. Son dakikada bununla anlaşıldı bununla anlaşılmadı diye haberler yayınlanıyor. Ancak şuan için tabii ki görüştüğümüz hocalar var ama şuan takımımız ikinci hocamız Ömer Can hoca ile birlikte yoluna devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Güllüoğlu, “Fethiyespor galibiyetini de beraber aldık. Tabi bir hoca getireceğiz ancak bu konuda panik durumda değiliz. Gerekli çalışmaları yapıp Şanlıurfaspor’a hırsıyla güveniyle ve hedefe ulaştıracak bir hocayla önümüzdeki bir kaç gün içerisinde konuşup bir karar alıp bunu kamuoyuna bildireceğiz” bilgisini verdi.

BANAHANE VE ABDÜLHAMİT DIŞINDA EKSİK YOK
Şanlıurfaspor’da sakatlığı devan eden Banahane ve kırmızı kart cezalısı Abdülhamit Yıldız’ın dışında eksik olmadığını kaydeden Güllüoğlu, şunları söyledi:
“Bilindiği üzere Fethiyespor karşısında kırmızı kart gören Abdülhamit Yıldız önümüzdeki Giresunspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Ondan sonra Banahane haricinde sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Taraftarların biraz daha sabırlı olması çünkü ligde her takım her zaman sürpriz sonuçlar alabiliyor. Bunun en iyi örneği bu hafta görüldü, İstanbul Büyükşehir Belediyespor da yenilebiliyor. Balıkesirspor da yenilebiliyor, sürpriz bir takımda galip gelebiliyor. Şanlıurfaspor da tabi yine iyi sonuçlar alacak. Kötü sonuçlarda alabilir. Ama lig uzun bir maraton bu maraton içerisinde istediğimiz sonuçları eksiklikleri görerek, yapmamız gerekenleri Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu olarak tüm tedbirleri alıyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde çok daha farklı olacak.”
Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası’nda Şanlıurfaspor-Giresunspor maçını Kayseri bölgesinden Emre Altun yönetecek. Yardımcılıklarını ise Özkan Yaşasın ve Suha Adıyaman yapacak. Karşılaşma GAP Arena Stadı’nda saat 14.00’da başlayacak.

Kaynak: İHA