Gaziantepspor, Kupada Tur Atladı

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, kupada gidebilecekleri en iyi yere kadar gitmek için mücadele edeceklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Turunda Gaziantepspor’un uzatmalarda bulduğu üçüncü golle rakibi Çorum Belediyespor’u 3-2 yenerek tur atladığı maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Sedat Özbağ, Süper Lig takımı ile maç yamaktan gurur duyduklarını söyledi.

Özbağ, “İyi bir oyun oynadık. Maçta oynadığımız oyun ile sonuca gitmeye çalıştık. Oynadığımız 120 dakika sonunda artık penaltıya gitmeyi arzu ederdik. Son dakikaya kadar iyi bir oyunumuz vardı ama maalesef kendi kalemize attığımız gol ile kupadan elendik. Bizim için lig önemlidir. Güzel ve zevkli bir maç oldu. Gaziantepspor’u tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise maçın hakemini tebrik ederek, “Öncelikle hakemi tebrik ediyorum. Özellikle maçı iyi yöneltmeye çalıştı. Bütün pozisyonlarda doğru kararlar verdi. Zamana ihtiyacı var dediğimde herkes bir şeyler anlattı. Bugün Ziraat Kupasında tabiî ki hedefimiz çok daha iyi yerlere gelmektir. Çorum gibi bir takımı ağırlamaktan ve onlarla maç yapmaktan dolayı keyif duyduk. Onlara ligde başarılar dilerim. Ziraat Kupasında gidebileceğimizin en üst seviyesine kadar gitmeye çalışacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA