Galatasaray'da şiddete maruz kaldım

Galatasaray’dan olaylı biçimde ayrılan Duygu Erdoğan, kulüpte bulunduğu dönemde şiddete maruz kaldığını iddia etti.

Bir dönem Fatih Terim 'in yardımcılığını yapan ve Twitter 'da yaptığı paylaşımlar sonucu kulüpten ayrılmak zorunda kalan Duygu Erdoğan, Beyaz TV 'deki Derin Futbol programına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kadına yönelik şiddete maruz kaldım

Galatasaray 'da başladığı andan itibaren profesyonelce davrandığını anlatan Erdoğan, ''Ben o kapıdan girdiğim an itibariyle bir takım taraftarı değil, bir kulübün antrenörü olarak davranmam gerektiğini zaten biliyordum. Ben şunu da söyleyebilirdim; kadına yönelik şiddete maruz kaldım.'' dedi.

Erdoğan, Alex 'i öven tweetleri konusunda haksızlığa uğradığını ifade ederek istifasına ilişkin spekülasyonlara da açıklık getirdi. Erdoğan konuyla ilgili olarak '' Siz küfür edildiğini gördüğünüz an ne yaparsınız? Destek görseydim bunu bir şekilde telafi etmeye çalışırdım. Ama anladım ki; bu ülkede taraf olmak gerekiyor. Spor camiasında da işinizi ne kadar iyi yaparsanız yapın orada da bir taraf olmanız gerekiyor '' diye konuştu.

Misyonumu tamamladım

Erdoğan Galatasaray'a  kırgınlığını şu ifadelerle dile getirdi:'' Sadece şuna üzülüyorsunuz. 2.5 yıl emek verdiğiniz bir yerden bahsediyorsunuz. Hiç olmayan bir şeyi kurmuşsunuz. 82 kişilik bir ekip oluşturmuşsunuz. Biri size çıkıp bu kulüp için ne yaptın diyor. Bunun arkasından benim söyleyeceğim tek şey istifa etmek oldu.
Benim yaptıklarımla bir terazi olacaksa eğer, adaletin bir terazisi olacaksa, insanların gönlünde benim yaptıklarımı küften bir yere yazsınlar, insanlar araştırıp, benim yazdığım üç kelimeyi de yazsınlar, hangisi ağır gelecekse o ağırlık onların vicdanına rehber olsun. Misyonumu tamamladığımı düşünüyorum. Bana orada bir fırsat sunuldu. Ben bu fırsatı değerlendirmeye çalıştım elimden geldiğince. ''  BEYAZ GAZETE