Ertem Şener söylemişti!

Ertem Şener'den Fatih Terim bombası! Şener, Galatasaray yönetimi ile Fatih Terim'in yollarının ayrılacağını bir gün öncesinden söyledi.

Beyaz TV Spor Müdürü ve Derin Futbol programının sunucusu Ertem Şener Galatasaray'da yaşanan Fatih Terim krizini canlı yayında gün yüzüne taşıdı. Şener, Fatih Terim'le Galatasaray'ın yollarının ayrılacağını Derin Futbol programında söyledi.

ŞENER'DEN FATİH TERİM BOMBASI!


Şener o günkü programında şu konuşmayı yaptı; Bazı iddialar var yarınla ilgili olarak artık bugün diyelim kesin olduğuna inanmadan vermek istemedik ama Galatasaray yönetiminin bugün çok hareketli saatler yaşayacağını duyduk. Yönetim ve Fatih Terim arasında bazı diyaloglar yaşanabilir. Bazı görüşmeler olabilir. Bu görüşmeler sonrasında bazı açıklamalar yapılabilir.

Galatasaray yönetimi şu açıklamayı yapabilir; Biz
Fatih Hoca ile el sıkıştık yollarımızı ayırdık veya biz Galatasaray yönetimi olarak Fatih Terim ile bugüne kadar bizimle ilgili yapılan konuşmalara açıklamalara bir set çekip bundan sonra Hocamızla devam etme kararı aldık. Ama gelen haberler Fatih Hoca'nın Galatasaray yönetimiyle gerçekten bazı sorunlar yaşadığını ve yıldızlarının pek uyuşmadığı yönünde ve biz Fatih Hoca ile elimizi sıkıyoruz biz yolumuza başka şekilde devam edelim diye bir bilgi gelirse şaşırmayalım.

Ertem Şener söylemişti!