Aydınspor 1923'ün Gençlerinde 3 Puan Sevinci

Bu sezon ilk kez kurulan U 19 Akademi Ligi’nde mücadele eden Aydınspor 1923’ün U 19 takımında ligin ilk haftasında kazanılan Tavşanlı Linyitspor maçının sevinci yaşanıyor.

Siyah-beyazlı ekibin antrenörü Mahmut Aslan, oyunun ve skorun kendileri açısından sevindirici olduğunu belirtti.

Karşılaşma boyunca iyi mücadele ettiklerini ifade eden Aslan, “İyi oyunun sonucunda bizim için iyi bir skorda ortaya çıktı. Amacımız üst yapıya iyi oyuncular vermek”dedi.

Antrenmanlarda yaptıklarının geri dönüşlerini Tavşanlı’da aldıklarını belirten Aslan, “Amacımız iyi futbolculuğun yanında karakteri,kişiliği güçlü oyuncular vermek. A takıma veya dışarıya gittiğinde oyuncularımızın geri dönmemesini istiyoruz” dedi.

ÖZKARA İLE GÖRÜŞÜYORUZ
Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Hüsnü Özkara ile zaman zaman fikir alış verişinde bulunduklarını belirten Aslan, “Son olarak Sezer ve Durmuş’u A takıma verdik. Özkara, oyuncularımızın durumları hakkında zaman zaman bizden bilgiler alıyor” dedi.

Öte yandan, Genç Efeler’in Tavşanlı deplasmanında A takımla birlikte antrenmanlara çıkan Engin Tuna,Emre Yaman, Sezer ve Durmuş’ta U 19 takımının maçında forma giydi.

Kaynak: İHA