Şanlıurfaspor İlk Deplasman Galibiyetini Aldı

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlurfaspor, bu sezon dış sahada ilk galibiyetini Fethiyespor karşısında aldı.

Sezona sahasında 2-2'lik Karşıyaka beraberliğiyle başlayan, ikinci hafta deplasmanda Manisaspor maçından 0-0'lık sonuçla ayrılan sarı-yeşilli ekip, ligdeki ilk galibiyetini sahasında üçüncü hafta konuk ettiği Kahramanmaraşspor karşısında 1-0 skorla aldı.

Daha sonra deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 mağlup olan Şanlıurfa ekibi, beşinci hafta sahasında ağırladığı TKİ Tavşanlı Linyitspor maçından da 1-1 beraberlikle ayrıldı. Deplasmanda karşılaştığı Fethiyespor'u mağlup eden Güneydoğu temsilcisi, bu sezon dış sahadaki ilk galibiyetini almış oldu.

Geçen sezonun 29. haftasında Boluspor'u mağlup eden Şanlıurfaspor, böylece ligde 147 gün sonra deplasman galibiyeti elde etti.

Sarı- yeşilli ekip geçen sezon ise deplasmandaki ilk galibiyetini yine ligin altıncı haftasında karşılaştığı Bucaspor'u 2-1 yenerek elde etmişti.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan sarı- yeşilli ekip, Ziraat Türkiye Kupası'nda konuk edeceği Giresunspor ve ardından ligde oynayacağı Denizlispor maçlarını da kazanmak istiyor.

Kaynak: AA