Harley Davidson Riders Motosiklet Kulübü Üyeleri Şanlıurfa’da

Dünyaca ünlü Türk Harley Davidson Riders Motosiklet Kulübü üyeleri, motosikletleri ile Şanlıurfa Topçu meydanında bir araya geldi.

Motosikletleriyle kaskın önemini anlatmak için Şanlıurfa’ya gelen Türk Harley Davidson Riders Motosiklet Kulübü üyeleri, Şanlıurfa Topçu meydanında motosikletleri ile tur attı.

Urfalı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda basın mensuplarına bir açıklama yapan Türk Riders Motosiklet Kulübü Direktörü Ömer Zulkadiroğlu, ‘’Biz ulusal değil uluslararası bir kulüp olarak devam ediyoruz. Amacımız güvenli sürüş konusunda halkımızı bilinçlendirmek. Trafikte çok kötü motosiklet kullananlar var. Bir çok gencimiz hayatını kaybediyor. Ailelerin ocağına ateş düşüyor. Daha bilinçli ve daha dikkatli olmamamız lazım. Aklımız başımızda, kaskımız kafamızda olsun. Bundan sonra Urfa’da Türk Riders yeleklerini daha sık ve daha çok göreceksiniz. Urfa’ya hayırlı olsun” dedi.

Açıklamanın ardından 54 kişilik Harley Davidson Riders Motosiklet kulübü üyeleri motosikletleri ile Şanlıurfa Topçu meydanından çıkarak şehir turu attı.

Kaynak: İHA