Genç Çotanaklar Kumyalı Derneği Açıldı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor'un taraftar gruplarından Genç Çotanaklar Kumyalı Derneği'nin lokali açıldı.

Kumyalı semtinde bulunan derneğin açılışında konuşan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, taraftar grubuna sağladıkları birliktelikten dolayı teşekkür etti.

Giresunspor'un köklü bir kulüp olduğunu belirten Başkan Aksu,"Giresunspor Türkiye'de isim yapmış bir takım. Tabi ki, inişleri çıkışları oldu. Bu insan hayatında da var. Toparlanmamız lazım. 4,5 yıldır belediye başkanıyım. Kim olursa olsun, herkese eşit davranmaya çalıştım. Daha önceki dönemlerde de başkanlarla beraberdim. Bu işe taraftar gözüyle bakıyorum" dedi.

Başkan Aksu, açılışta Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ ve Yeşilgiresun Belediyespor Basketbol Kulübü Başkanvekili Fatih Yamak'a, Atatürk Meydanı'nda açılacak kulüplerin ürünlerinin satılacağı işyerinin anahtarını teslim etti.

Konuşmaların ardından derneğin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa, Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, Giresunspor Teknik Direktör Ahmet Ertem, dernek yöneticileri, Giresunspor Yönetim Kurulu üyeleri ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA