Denizlispor Ağır Bir Mağlubiyet Aldı

Denizlispor, evinde Ankaraspor’a 4-0 yenilerek ağır bir yenilgi alırken, taraftarlar yönetimi istifaya çağırdı.

PTT 1. Lig’in 6. haftasında evinde Ankaraspor’u ağırlayan Denizlispor, kaleci Ceyhun’un büyük hatalar yaptığı maçta 4-0 mağlup oldu. Maç sonrası taraftarlar yönetimi istifaya çağırırken taraftarla polis arasında zaman zaman gerginlikler yaşandı.

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Serdar Dayat, “Maçla ilgili değerlendirecek hiçbir şey yok. Çoğu zaman verecek bir cevabım oluyor ama bugün yok. Eldeki malzeme bu.Futbolcularım iyi niyetli. Rakibi iyi analiz ediyoruz.Takımı iyi çalıştırıp motive ediyoruz. Bir an geliyor ve gol yiyoruz. Takım golü yedikten sonra yumruk yemiş gibi sendeliyor ve ayağa kalkamıyor. Takımımız bir anda oyundan düşüyor. Koşan, mücadele eden bir takımız ama yetmiyor. Kalecim hatalı goller yedi ama onu suçlamıyorum. Kazandığımızda galibiyet futbolcularımın, kaybettiğimizde ise suçlu benim. Sorumluluk bana aittir. Yönetimle oturup konuşacağız. Eğer Denizlispor’a faydalı olacaksa geldiğimiz gibi vedalaşır gideriz. Yönetim kan değişikliği iyi gelecek derse problem yok deriz ve gideriz” dedi.

Denizlisporlu futbolcular Kahe ve Yusuf Emre ise kötü futbol oynadıklarını ve haklı bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

ANKARASPOR CEPHESİ
Ankaraspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, bu maçın deplasmanda aldıkları ilk galibiyet olduğunu belirterek, “Bu maça iyi hazırlandık. İlk haftalarda yaşanılan puan kayıpları bizi zirveden uzaklaştırdı. Bu maç bizim için kırılma maçıydı. Ligde her alınan sonuçtan sonra alt ve üst sıralar belli olmaya başladı.

Bizim üst sıralarda yer almamız gerekiyordu ve bu maçı alarak önemli bir başarı elde ettik. İstediklerimin tamamını sahaya yansıtan futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ankarasporlu futbolcular Emrullah ve kaleci İsmail ise bu galibiyetin ilerleyen haftalar için kendilerine moral olduğunu söylediler

Kaynak: İHA