Voleybol

Erkekler Voleybol 2. Lig takımlarından Sivas Dört Eylül Belediyespor'un, Alanya'da düzenlenecek bir turnuvaya katılacağı bildirildi.

Sivas Dört Eylül Belediyespor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, bu sezon 2. Lig'de mücadele edecek Sivas Dört Eylül Belediyespor Voleybol Takımı'nın, Türk Telekom'un Alanya'da düzenlediği turnuvaya katılacağı belirtildi.

Dört Eylül Belediyespor'un, Adana, Tokat ve Alanya takımlarının katılımıyla gerçekleştirilecek turnuvanın ardından 10-12 Ekim'de yapılacak Türkiye Kupası elemelerine katılacağı kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen antrenör Levent Zoroğlu, Türkiye Kupasında Çankaya, Torul Gençlik ve Bahçelievler takımlarıyla maç yapacaklarını söyledi.

Zoroğlu, geçen sezon kadroda olan Taner ve Anıl'ın dışında takımı neredeyse tamamen yenilediklerini belirterek, ilk hedeflerinin güzel voleybol izlettirmek olduğunu ifade etti.

Sivas'ı ve kulübü en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirten Zoroğlu, bu amaçla hazırlıklarının devam ettiğini kaydetti.

Kaynak: AA