Sivasspor - Kasımpaşa Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Kasımpaşa deplasmanda Sivasspor’u 2-1 mağlup etti.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Lopez, "İlk yarı Kasımpaşa’nın üstünlüğü ile geçen bir maç oldu. İkinci yarı biz biraz ağırlığımızı koyduk ve bizim üstünlüğümüz ile geçti karşılaşma oldu ama futbol golü daha çok atanın kazandığı bir oyun olduğu için Kasımpaşa bu maçı kazandı" dedi.

Sivassporlu oyuncu Mehdi Taouli ise ikinci yarı oyuna ağırlık koyduklarını ama kazanamadıklarını söyledi.

Sivassporlu bir diğer futbolcu Rafik Djebbour ise oyunu döndürmek için ellerinden geleni yaptıklarını ama oyunu döndüremediklerini ifade ederken, Ziya Erdal da zor bir maç oynadıklarını kaydederek, "Kazanmak istiyorduk ama olmadığı" şeklinde konuştu.

KASIMPAŞA CEPHESİ
Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, ilk yarıda çok iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, “Bu hafta iyi çalıştık ilk yarıda net pozisyonlarımız vardı. Her şey yolundaydı verilmeyen bir golümüz var. Olmayan bir faulden gol ama oyuncunun kalitesi yüzünden gol yedik. Birkaç tane de net pozisyonumuz vardı. Atamadık. İkinci devre baya baskı yedik ama takım ayakta kaldı ve zor bir galibiyet aldık” dedi.

Kasımpaşalı oyuncu Adem Büyük ise ilk yarıda üst düzey bir futbol sergilediklerini kaydederek, "Maçın zorlu geçeceğini biliyorduk. İlk yarıda üst düzey bir futbol sergiledik. İkinci yarıda da iyi mücadele ettik ama ilk yarıya oranla daha az pozisyona girdik. İlk yarı sonunda soyunma odasına 2-0 girebilseydik daha rahat bir maç olacaktı" diye konuştu.

Kasımpaşalı futbocu İlker Avcıbay ise 2-0 öne geçtiklerini ancak ilk yarının son dakikasında attığı golle ikinci yarıya moralli çıkan Sivasspor'un taraftarının desteğiyle baskı kurduğunu söyledi.

Kaynak: İHA