Kula Belediyespor'a Milli Transfer

Erkekler Voleybol 2.'inci Lig takımlarından Kula Belediye Spor Genç Milli Meriç Şenyurt’u renklerine bağladı.

Sezon başı çalışmalarını sürdüren Erkekler Voleybol 2. Liginin güçlü takımlarından Kula Belediye Spor, geçtiğimiz sezon Birinci Lig takımlarından Ankara Greenwich Saat TED Kolejliler kulübünde oynayan 1992 doğumlu Meriç Şenyurt ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Kula belediye spor’a transfer olan milli oyuncu Şenyurt “Kula Belediyespor’a transfer olduğundan dolayı çok muttu olduğunu takımdaki arkadaşlık ve birlik beraberlik düzeyinin en üst seviyede olduğunu ligin başlamasını heyecanla beklediğini söyledi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Teknik Drektör Mehmet Eroğul, "Geçen yıl 3 ligde başarılı bir performans göstererek ikincilige yükseldik Ziraat Bankası alt yapısından yetişmiş olan Şenyurt’un bu süre zarfından genç milli takımında görev aldığını söyleyerek transferlerin arkası gelecek" dedi
Kulüp başkanı Mehmet Yavaş,"' Teknik heyetimizin isteği doğrultusunda Genç milli oyuncu Meriç Şenyurt ile anlaştık. Transfer çalışmalarını teknik heyetin istekleri doğrultusunda sürdüreceğiz. Hedefimiz bu yıl bir üst lig" şeklinde bir açıklama yaptı

İmza töreni Kula Belediye Başkanlığı Odası'nda başkan vekili Ahmet Palabıyık’ın yanı sıra Belediyespor Başkanı Mehmet Yavaş, yöneticiler Hasan Yiğen İsmail Temel ve teknik direktör Mehmet Eroğul’un katılımlarıyla yapıldı.

Kaynak: İHA