Fernandes siftah peşinde

Galatasaray maçıyla beraber Türkiye'deki 10. derbisine çıkacak olan Manuel Fernandes, gol sevinci yaşamak istiyor.

Olimpiyat Stadı 'nda oynanacak derbi öncesi Beşiktaş galibiyet serisini sürdürmeyi hedeflerken, Portekizli yıldızı Fernandes de bir ilki başarmaya çalışacak.

Türkiye 'de oynadığı 9 derbide de gol atamayan tecrübeli futbolcu, Galatasaray önünde suskunluğunu bozmak istiyor.

Manuel Fernandes, Süper Lig 'de Galatasaray 'a karşı 5, F.Bahçe 'ye karşı ise 4 derbide mücadele etti.

Yoğun tedavide

Sakatlığı bulunan ve tedavisi süren Portekizli oyuncu, dün attığı tweet 'te, “Umarım maça kadar hazır hale gelebilirim” yazdı.

Beşiktaş 'tan taraftara iki jest

Beşiktaş, 110. kuruluş yıldönümünde kadın taraftarlarına anlamlı jest yapıyor. Beşiktaş, 'siyah forma 'sını kadınlara özel tasarımıyla satışa çıkarıyor. Formalar, Kartal Yuvası mağazaları ile Adidas satış noktalarından alınabilecek.

Bu arada Beşiktaş 'ın Kartal Yuvası 'ndan 250 lira alışveriş yapan taraftarlara 40 lira değerinde G.Saray derbisi bileti hediye ediyor.

Atatürk Olimpiyat muhteşem olacak


Beşiktaş 'ın başarılı kalecisi Tolga Zengin, G.Saray maçında Atatürk Olimpiyat Stadı 'nın atmosferi muhteşem olacak. Çalışmalarımıza ciddiyetle devam ediyoruz” dedi.
BJK TV 'ye konuşan Motta da “Her futbolcu derbi maçları iple çeker. Kendimi takıma adapte olmuş hissediyorum” diye konuştu.

Derbiye sıkı hazırlık

G.Saray maçı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş 'ın dünkü idmanına tedavilerine devam edilen İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Filip Holosko ile bireysel hazırlıklarını sürdüren Uğur Boral ve Manuel Fernandes katılmadı. Hugo Almeida ve Atiba Hutchinsonise takımla çalıştı.