Düzce'den Kısa Kısa

6 Ekim tarihleri arasında kutlanacak olan Amatör Spor Haftası sebebiyle tertip komitesi toplantısı düzenlendi.

Toplantıda, planlanan faaliyetler ile farkındalık oluşturularak halkın düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi, yetenek taraması yapılarak spora yönlendirilmiş çocuk ve gençlerin, başarılı sporcuların halka tanıtılması, yeni bireylerin spora kazandırılması, sosyal sorumluluk duygusunun oluşturulması konuları görüşüldü.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran yaptığı açıklamada ''Bakanlığımız ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu işbirliği içerisinde 30 Eylül-6 Ekim tarihlerinde Amatör Spor Haftası olarak kutlanacak. Bu haftanın en iyi şekilde yapılması, spor kültürü ve bilincinin oluşturulması hedefi ile bu haftayı dolu dolu geçirmek için tertip komitesi yapılan toplantıyla çalışmalara başladı'' dedi.

-GHSİM Judo Takımı Çalışmalarını sürdürüyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Takımı, Kasım ayında başlayacak olan turnuvalar öncesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Kondisyon ve gücün toplanması için çalışmalar yapmak gerektiğini söyleyen antrenör Ayhan Alayıldız, ''Kasım ayında Ümitler Türkiye Şampiyonası, hemen ardından da Gençler Türkiye Şampiyonasına hedef sporcularımızı hazırlıyoruz. Bütün çalışmalarımızı bu meyanda sürdürüyoruz'' diye konuştu.

Ümitler Şampiyonasında madalya ve birincilik bekledikleri sporcularının var olduğunu dile getiren Alayıldız, ''Gençlerde de yeni olduğumuz için Milli takıma sporcu kazandırmak istiyoruz'' ifadesini kullandı.

Kaynak: AA