Bursaspor 3 Puan İçin Rize’ye Hareket Etti

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçından 3 puanla dönmek istiyor.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Çaykur Rizespor, maçı için Rize’ye hareket etti. Saat 15.30’da TK3616 Sefer sayılı Türk Hava Yolları özel uçağı ile Trabzon’a uçacak olan yeşil-beyazlı kafile, oradan karayolu ile Rize’ye geçecek. Rize’de kamp yapacağı otele yerleşecek olan Bursaspor, maç saatini beklemeye başlayacak.

PİNTO, BASSER, YASİN VE BELLUSCHİ YOK
Fernando Belluschi ve Ozan İpek sakatlıkları sebebiyle kafilede yer almazken, bağırsak enfeksiyonu geçiren ve antrenman eksiği bulunan Sebastian Pinto’nun yanı sıra sakatlıkları bulunan Michael Basser ve Yasin Pehlivan’da Rize’ye götürülmedi. Yeşil-beyazlıların Rize kafilesinde 19 futbolcu bulunuyor.

“BEŞİKTAŞ MAÇINI TELAFİ EDECEĞİZ”
Beşiktaş maçında alınan mağlubiyeti hatırlatan Musa Çağıran, “Camiamız için ne kadar önemli bir maç olduğunu biliyorduk fakat istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Bu maçı Rizespor deplasmanından 3 puan alarak, telafi etmek istiyoruz. İnşallah 3 puan alarak döneriz” dedi.

"3 PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ”
Zor maç olacağını vurgulayan Şamil Cinaz ise, “Maça iyi hazırlandık ve kendimize güveniyoruz. Sahaya çıkıp 3 puanla dönmek istiyoruz” diye konuştu.

CİVELLİ OTOBÜSÜ KAÇIRIYORDU
Öte yandan Bursaspor’un Arjantinli stoperi Civelli, takım otobüsünü kaçırma riskiyle karşılaştı. Otobüs şoförüne takımın tamamlandığını söylenmesiyle hareket geçti. Bu sırada dışarıya çıkan Civelli, otobüsün hareket ettiğini görünce ıslık çaldı. Bunun üzerine duran otobüs şoförü Civelli’yi alarak yoluna devam etti.

Kaynak: İHA