Yeşil Kırşehirspor İlk Maçından Puan Bekliyor

Bölgesel Amatör Ligi'nin yeni ekibi Yeşil Kırşehirspor, deplasmanda karşılaşacağı Aksaray Belediyespor maçından puan alarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Yeşil Kırşehirspor Teknik Direktörü Bekir Barış Cihan, gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta boyunca yapılan çalışmalarda tüm planlarını galibyet üzerine kurduklarını söyledi.

Cihan, 2013-2014 sezonun ilk maçını Aksaray'da oynayacaklarını ifade ederek, cumartesi günkü karşılaşmayı kazanmak için mücadele vereceklerini dile getirdi.

İddialı bir takım olduklarını herkese göstermeyi amaçladıklarını vurgulayan Cihan, şunları kaydetti:

"Yeşil Kırşehirspor mazisi, camiası ve taraftarıyla güçlü bir kulüp ve her maçı kazanmak için mücadele eden bir takımdır. Biz de her maçımızı kazanmak için mücadele eden bir ekip olduk. Allahın izniyle ligdeki ilk maçımız olan Aksaray Belediyespor'u deplasmanda yenmek için sahada mücadele ederek, her şeyimizi ortaya koyacağız. İlk maçımızı güçlü bir rakiple oynayacağız. Bizim için hiç bir takımın adı ve pozisyonu önemli değil. Her maçımıza aynı ciddiyet de hazırlanıp kazanmak için oynarız. Ligdeki ilk maçımız olan Aksaray Belediyespor'u da yenerek, sezona iyi bir başlangıç yapmış oluruz" dedi.

Kaynak: AA