Orduspor, Seri Peşinde

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Kahramanmaraşspor maçı için yuvadan ayrıldı.

Manisaspor galibiyeti ile büyük bir moral bulan Orduspor, Kahramanmaraşspor’u yenip, galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

PTT 1. Lig’e Adanaspor galibiyeti ile başlayan Orduspor, kendi evinde aldığı İçel İdman Yurdu beraberliğinin ardından oynadığı Karşıyaka ve Manisaspor karşısında da galip gelerek ligin ilk 5 haftasında oynadığı 4 karşılaşmadan 10 puan toplarken, bu seriyi Kahramanmaraşspor karşısında da sürdürmek istiyor.

Orduspor kafilesi bugün Ordu’dan oynayacağı Kahramanmaraşspor maçı için ayrılırken, Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, bütün maçlara tek tek baktıklarını, ligin uzun bir maraton olduğunu söyledi.

Başkan Türkmen, yaptığı açıklamada, “Manisaspor önemli bir rakipti geçen yılda play of finalinde kaybetmişti. Çok değerli oyuncuları var. Biz iyi oynadık seyircimiz ile birlikte kazandık. Bu uzun bir maraton 36 maçın 4’ünü oynadık. Aynı ciddiyetle oyunumuzu oynamamız gerekiyor. Oyuncularımızı teknik heyeti kutluyorum. Bir şey konuşmak için çok erken bütün maçlara tek tek bakıyoruz. Bir şeyler yapmaya gayret edeceğiz” şeklinde konuştu.

Öte yandan pazar günü saat 16.00’da Kahramanmaraş Hanefi Mahçiçek Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı İzmir bölgesinden Kutluhan Bilgiç yönetecek.

Kaynak: İHA