Manisa’ya Engelliler Tribünü Yapılıyor

Engelli vatandaşların Manisa’da gerçekleşen müsabakaları daha rahat izleyebilmeleri için engelli tribününün yapılması önerisinde bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’in girişimleri sonuç verdi.

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir Manisa İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne atanan Murat Özmekik’e nezaket ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaret esnasında engelli vatandaşların özellikle Büyükşehirlerde olan engelli tribünlerinin Manisa’da ki stadyum ve kapalı spor salonlarında da talebini ilettiklerini belirten Milletvekili Aydemir konuyla ilgili olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün bu haklı talebi karşılaması yönünde çalışma yapmasını istedi Aydemir; “Engelli vatandaşlarımızın spor yapmaları amacıyla Manisa ilimizde bilindiği üzere 2 araç tahsis edilmişti. Sporcu ve sporsever engelli vatandaşlarımız bu hizmet için teşekkürlerini ilettiler. Ancak teşekkürle birlikte talepleri de var. Bu da onların ister futbol veyahut diğer spor branş müsabakalarında maçları daha rahat izlemeleri açısından engelli tribününün yapılması yönünde. Bana gelen bu talebi gayet insani ve mantıklı buldum. Bu talebi de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze ilettim. Müdürlüğümüzde konuyla ilgili hemen bir ön çalışma yaparak engelli tribününün 15 gün içerisinde hazır olacağını tarafımıza iletti. Hayırlı olsun” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Özmekik ise ziyaretinden dolayı Milletvekili Uğur Aydemir’e teşekkür ederek sporun içinden gelen bir kişi olarak gençliğe ve spora yapılacak yatırımlar açısından mesai saati kavramı tanımadıklarını ve vatandaşların hizmetinde olduklarını kaydetti.

Kaynak: İHA