Maçın Ardından

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantespor'u 2-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Eksik taraflarımız var ama zamanla daha iyi oyun oynamaya çalışacağız" dedi.

Hamzaoğlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, 2-0'lık galibiyete rağmen müsabakanın çok kolay geçmediğini söyledi.

İlk golü erken bulmalarına rağmen rakiplerinin zaman zaman tehlikeli ataklar geliştirdiğini kaydeden Hamzaoğlu, "Rakibimizin özellikle merkezden yaptığı ataklarda sıkıntılı anlar yaşadık. Son dakikada da olsa ikinci golü bulduk. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Eksik taraflarımız var ama zamanla daha iyi oyun oynamaya çalışacağız. Her şeye rağmen önemli bir 3 puan kazandık" diye konuştu.

Hamzaoğlu, iç sahadaki başarılı sonuçlara rağmen deplasmanda iki müsabakada yenildiklerinin hatırlatılması üzerine, "Biz içeride veya dışarıda farklı oynamıyoruz. Oyunlarımızda rakibin form durumu etkili oluyor. Biz aynı oyunumuzu oynamaya çalışacağız" dedi.

Akhisar Belediyesporlu oyuncu Bilal Kısa ise güzel bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Rakibimizi 1-0 yenerek, iç sahadaki galibiyet serimizi sürdürdük. Bu oyunu deplasmana da yansıtmak istiyoruz. Bunu da telafi ettiğimiz zaman üst sıralara çıkacağımızı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Sonko da geçen haftaki mağlubiyetin ardından aldıkları 3 puanın kendilerini mutlu ettiğini, gelecek haftalarda da bu güzel sonuçlara devam etmek istediklerini kaydetti.

-Gaziantepspor cephesi

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Akhisar Belediyespor'u galibiyetinden dolayı tebrik etti.

Uygun, şunları söyledi:

"Hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Biz Gaziantepspor olarak belli bir süreçten geçiyoruz. Sakat oyuncularımız yeni yeni iyileşmeye başladı.

Son dakika transfer ettiğimiz oyuncuların takıma uyumu zaman istiyor. Puanlar almaya gelmiştik ama mağlup oldu. Sahada çok iyi hakem üçlüsü vardı, onları tebrik ediyorum."

Uygun, Tahkim Kurulu'nun kendisine verilen cezayı indirmesiyle ilgili olarak, "Tahkim Kurulu benim açıklamalarımın tamamını dinledi. Orada ne birini tehdit ne de rencide edici bir şey vardı. Biz maçın hakemi hakkında yorum yapma hakkına sahibiz. O yüzden buraya çıkıyoruz. Olayın gerçek yüzünün ortaya çıkması mutluluk verici" diye konuştu.

Gaziantepsporlu Ekrem Dağ ise Gaziantepspor'a yakışmayan bir durum içinde olduklarını ancak morallerini bozmamaları gerektiğini belirterek, "Önümüzdeki haftalarda istediğimiz puanları kazanıp, yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Taşkın Çalış da kötü oynadıkları müsabakada mağlup olduklarını, bu müsabakayı unutup önlerindeki maçlara bakacaklarını söyledi.

Kaynak: AA