Gaziantep'ten Kısa Kısa

Şahinbey Belediyesince hazırlanan "Küçük Kulaçlar Büyük Umutlar" projesi kapsamında kız ve erkek çocuklara ücretsiz yüzme eğitimi veriliyor.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Sosyal Destek Programı kapsamında "Küçük Kulaçlar Büyük Umutlar" projesi hazırlandığı belirtildi.

Proje kapsamında 6-15 yaş arasındaki 150 kız ve 150 erkek çocuğun ücretsiz yüzme eğitimi verildiği belirtilen açıklamada, "Kız öğrencilere Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi'nde erkek öğrencilere ise Akkent Spor Köyü'nde bulunan kapalı yüzme havuzunda eğitim veriliyor. Kurs için gerekli olan mayo, havlu, terlik, bone, gözlük spor çantası ve terlikleri öğrencilere hediye edildi. Proje kapsamında ayrıca öğrenciler için geziler düzenlenip, çocukların yaşadıkları çevreyi tanıma imkanları olacak" ifaleri kullanıldı.

-Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, Elbistan maçına hazırlanıyor-

Bölgesel Amatör Ligi 3. grubu takımlarından Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, ligin ikinci haftasında kendi evinde Elbistan Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü futbol takımı, Pazar günü karşılaşacağı Elbistan maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş, geçen hafta oynanan maçta sayısız gol fırsatlarını değerlendiremediklerini belirtti.

Bu hafta sonu bu şanssızlığı kırmak istediklerini belirten Demirbaş, "Futbolcularımıza güvenimiz tamdır. İnanıyorum bu maçtan alacağımız 3 puan ile camiamıza kendimizi affettireceğiz" ifadelerini kullandı.

Demirbaş, taraftarları Gazikent Stadı'nda oynanacak maça davet etti.

Kaynak: AA