Çaykur Rizespor'da Bursaspor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig'in beşinci haftasında 22 Eylül Pazar günü sahasında Bursaspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Cengiz Tesislerinde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, sakatlığı bulunan kaleci Necati Yılmaz takımdan ayrı çalıştı. Karadeniz ekibi koşunun ardından pas çalışması yaptı. Çalımbay, yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanın son bölümünde, futbolcuları üç gruba ayırarak yarı sahada maç yaptırdı.

İdman öncesi gazetecilere açıklama yapan golcü oyuncu Eren Albayrak, futbola Bursaspor'un altyapısında başladığını belirterek, "Eski takımım olduğundan benim için duygusal bir maç. Futbola başladığım yer olması nedeniyle benim için Bursaspor maçı farklı olacak ama artık Çaykur Rizespor için forma giyiyorum. Hocam forma verdiği müddetçe elimden gelenin en iyisini yapmak için çalışacağım" dedi.

Ligde 4 haftada 9 puan toplama başarısı gösterdiklerini ifade eden Eren, "Kimse bizden böyle bir başlangıç beklemiyordu ama biz kendimize güveniyorduk. Sezon başında çok iyi çalışmıştık. Hocamızın bize verdiği çalışma programına uymuştuk. Çok da iyi bir arkadaşlık ortamımız var. Güzel bir seri yakaladık, inşallah bunu devam ettiririz. Bundan sonraki haftalarda da performansımızı sürdürürüz. Başarılarımızın kalıcı olması için çalışıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA