Akhisar Belediyespor'a Evinde Yan Bakılmıyor

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'u 2-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor, Manisa'da oynadığı 3. maçını da kazandı.

Süper Lig'de 5. haftaya kadar iç sahada Elazığspor'u 3-1, Trabzonspor'u da 3-0'lık skorlarla geçen Akhisar Belediyespor, Gaziantepspor'u da yenmeyi başardı. Deplasmanda oynadığı maçların aksine Manisa'da 3'te 3 yapan Ege temsilcisi iç sahada aldığı galibiyetlerle 5. haftayı 9 puanla tamamladı.

Geçen yıl 26. haftada Sivasspor'u 2-1 mağlup ettikten sonra iç sahada Trabzonspor,Beşiktaş ve İçel İdmanyurdu'nu mağlup eden Akhisar Belediyespor, bu sezon da aldığı galibiyetlerle evindeki son 7 lig maçını kazanmış oldu.

-Niasse Manisa'da yine sevindirdi

Akhisar Belediyespor'un ilk golünü atan Niasse bu yıl Akhisar'daki 3. maçında da gol sevinci yaşadı. Niasse Elazığspor ve Trabzonspor maçlarında birer gol kaydetmişti.

Niasse, takımının ikinci golünün de asistini yaptı.

Karşılaşmada sonradan oyuna giren Kenan Özer, ilk 11'de olmadığı Trabzonspor maçından olduğu gibi gol sevinci yaşadı ve bu sezonki ikinci golünü kaydetti.

-Gaziantepspor deplasmanda yok

Bu sezon dış sahada 3. maçına çıkan Gaziantespor ise deplasmandaki Galatasaray ve Beşiktaş mağlubiyetlerinin ardından Akhisar Belediyespor karşılaşmasını da puansız tamamladı.

Ligde üst üste 3. mağlubiyetini alan Gaziantep temsilcisi ligdeki tek puanını 2. haftada Gazinatep'te Medical Park Antalyaspor karşısında 0-0'lık sonuçla almıştı.

Gaziantepspor, 5. haftayı 1 puanla son sırada bitirdi.

Kaynak: AA