Tokatspor Sağlık Kontrolünden Geçti

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Tokatspor, Medical Park Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

Medical Park Tokat Hastanesi'nde Tokatspor Basın sözcüsü Cengiz Demir ve Tokatspor Doktoru Osman Köylü’nün gözetiminde Tokatsporlu futbolcular sağlık kontrolünden geçirildi. Kulüp Doktoru Osman Köylü, yapılan kontrollerde futbolculara kardiyoloji, dahiliye, genel cerrahi, nöroloji, ortopedi branşların da gerekli muayeneleri yapılarak, EKG, eforlu EKG, solunum fonksiyon testi, akciğer grafikleri, tüm laboratuvar tetkikleri gibi tam teşekküllü sağlık kontrolünden geçerek lige sağlıklı ve güven içerisinde girmeleri sağlanmış olduğunu söyledi.

Sağlık kontrolünden sonra Medical Park Tokat Hastanesi Genel Müdürü Dursun Bulut'u ziyaret eden Tokatspor Basın sözcüsü Cengiz Demir, Medical Park Hastanesi’ne sağlık sponsoru olmasından dolayı teşekkür ederek, “Takımımız bu gün burada tam teşekküllü olarak sağlık kontrolünden geçti ve sağlık raporunu alacaklar. Bu süreçte Tokat Medical Park hastanesinin yıllardır bize reklam konusunda bağış konusunda ciddi bir destekleri var. Bu konuda sizlere çok teşekkür ediyoruz kulübümüz adına. Medical Park Hastanesi'nin şimdiye kadar yapmış olduğu sıcak kaynaklardan dolayı bu sene sağlık sponsorluğu noktasında belki de bizim seviyemizdeki liglerde ilk olma adına sağlık sponsorlu ve görüşmesi yaptık. Bu süreç içerisinde Medical Park Hastanesi'nde bizlere olan yaklaşımı genel müdürlükten tutun sağlık çalışanlarına kadar olan herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz. Sezon içerisinde olan sezon sonuna kadar bu tür çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Dursun Bulut ise tüm imkanların seferber edilerek futbolcuların kapsamlı bir sağlık kontrolünün gerçekleştiğini belirterek, “Bize Medical Park Hastanesi olarak açıldığımızdan bu yana sporu hep destekledik, sporcunun yanında olduk. Özellikle Tokatımızın Tokatspor’umuzun en büyük destekçilerinden olduk. bu yılda nasip olursa sağlık sponsoru olarak bu seneyi organize edeceğiz. Tokatspor'da çalışan arkadaşlarımızı her zaman özel olarak görüyoruz. Hastanemizden faydalanma konusunda da tamamen özel şartlarda onları ağırlayacağız. Bu çalışmalarımız sezon sonuna kadarda devam edecektir” diye konuştu.

Kaynak: İHA