Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta Mücadele Devam Ediyor

YOZGAT - Yimpaş Yozgatspor Kulüp Başkanı Nurullah Nurdoğan, "Çok ciddi anlamda transferler gerçekleştirdik. Bizim takımımızda 1. ligde, 2. ligde oynamış 7-8 tane futbolcumuz var" dedi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan Yimpaş Yozgatspor'un Kulüp Başkanı Nurullah Nurdoğan, gazetecilere ve futbolcularına yemek verdi.

Kulüp Başkanı Nurullah Nurdoğan, yemek sonrası yaptığı konuşmada Yozgatspor'un, Yozgat'ın takımı olduğunu belirterek herkesin takıma sahip çıkması gerektiğini belirterek, sezona galibiyet alarak iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Yeni sezonun bütün kulüpler ve sporseverler için hayırlı olmasını dileyen Nurdoğan, şunları söyledi:

"Geçmişimizdeki, 1. ligdeki günlere tekrar dönebilir miyiz? Yozgat olarak o günleri tekrar yaşayabilir miyiz? Hep onu arzu ediyoruz. İnşallah bu arzumuz bu sene bir üst lige çıkarak Yozgatımıza layık bir şekilde Yozgatsporumuz layık olduğu yere çıkar. Başta hocamız olmak üzere, iyi bir takım kurduğumuzu düşünüyoruz. Çok ciddi anlamda transferler gerçekleştirdik. Bizim takımımızda 1. ligde, 2. ligde oynamış 7-8 tane futbolcumuz var. Bu yıl da mevcut kadromuzun üzerine 15 oyuncu transfer yaptık. İnşallah uyum içerisinde bir takım ruhu ile ekip ruhuyla hareket eder ve bizleri sonuçlarıyla sevindirirler diye düşünüyorum."

Kaynak: AA