Maçın Ardından

SAMSUN - PTT 1. Lig'de Samsunspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, kendi sahalarında 2-0 kazandıkları Fethiyespor maçına ilişkin, "Kazandığımız için mutluyuz" dedi.

Kalpar, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Fethiyespor maçının çok zor olacağını düşündüklerini ancak sahadan 2-0 galip ayrılmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Futbolcuların 90 dakika boyunca oyun disiplininden kopmadan mücadele ettiğini belirten Kalpar, "İyi mücadele yaptığımız için kazandık. Dolayısıyla maçın en sonlarında yine goller bulabiliriz ve bir tane de gol bulduk. Ekigho'nun kaçırmış olduğu pozisyonlar var. Daha değişik pozisyonlarımız var. Önemli olan iyi mücadeleyi 90 dakika sahaya yansıtmak. Bu mücadeleden dolayı tüm oyuncularımı kutluyorum. Kazandığımız için de mutluyuz. İnşallah bir seri yakalarız ve bu seriyi de sonuna kadar sürdürürüz" diye konuştu.

Fethiyespor cephesi

Fethiyespor Teknik Direktör Mustafa Ceviz ise güzel bir karşılaşma olduğunu kaydetti.

Özellikle Samsunspor taraftarlarının muhteşem olduğunu anlatan Ceviz, şunları söyledi:

"Samsunspor taraftarı çok iyi destek verdi. Biz buraya puan amaçlı gelmiştik. Ancak olmadı. Yediğimiz ilk golden önce bizim pozisyonumuz vardı. Ama Ufuk'un vurduğu top kaleci tarafından kurtarıldı. Fakat çok kolay kazanılan bir faul atışı var. O geldi bize karambolda gol oldu ve bizim moralimizi bozdu. İkinci yarı toparlandık ve daha öne çıkmaya başladık. Bize gelen pozisyonu değerlendiremedik ama özellikle Samsunspor'un ön tarafı etkili oldu. Ben galibiyetinden dolayı Samsunspor'u tebrik ediyorum. Biz moralsiz ve puansız dönüyoruz ama ben oyuncularımı tebrik ediyorum. Ellerinden geleni yapmaya çalıştılar. Bizim eksikliklerimiz de var. Biz geç toparlandık. Takımımızın halen eksikleri var. Bu lige de çok büyük hedeflerle başlamadık. Bu sene kalıcı olmak istiyoruz."

Kaynak: AA