Kütahyaspor’a Kügiad Desteği

BAL Ligi takımlarından Kütahyaspor’da, Başkan Ahmet Tekdemir önderliğindeki Yönetim Kurulu, Kütahya Genç İşadamları Derneği'ne ( KÜGİAD) iade-i ziyarette bulundu.

KÜGİAD Başkanı Mithat Delen ile birlikte Yönetim Kurulu üyeleri Selman Hatipoğlu, Naciye Özkalkan, Merve Özçınar Gül ziyarette hazır bulundu

Kütahyaspor Başkanı Ahmet Tekdemir, yeni sezonda şampiyonluğu hedeflediklerini, KÜGİAD’ın kendilerine yaptığı ziyaretten sonra bir iade-i ziyarette bulunduklarını söyledi.

KÜGİAD’dan destek istediklerini söyleyen Kütahyaspor Başkanı Ahmet Tekdemir, KÜGİAD’ın vizyonu ve yapısı ile önder bir STK olduğunu sözlerine ekledi.

KÜGİAD Başkanı Mithat Delen ise imkanları dâhilinde her zaman Kütahyaspor’a destek olduklarını belirterek, ”Kütahyaspor’a gerek maddi ve gerekse manevi desteklerde bulunuyoruz. Gerek Yönetim Kurulu ve gerekse üyelerimiz maddi manevi Kütahyaspor’a tüm desteklerini veriyorlar. Bundan sonra da biz KÜGİAD olarak Kütahyaspor’a destek olmaya devam edeceğiz. Takımımıza yeni sezonda başarılar diliyorum. Tek umudumuz Kütahyaspor’un profesyonel liglere çıkmasıdır”dedi.

KÜGİAD yeni sezonda stat reklamları organizasyonunu elinde bulunduran Kütahyaspor Yönetimine dernek logosunun bulunacağı bir reklam alanını kiralama taahhüdünde bulundu. Ziyaretin sonunda Kütahyaspor Başkanı Ahmet Tekdemir, KÜGİAD Başkanı Delen’e bir Kütahyaspor flaması hediye etti.

Kaynak: İHA