Fenerbahçe Ülker’den 3 Transfer Daha

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, kadrosuna 3 yeni isim daha kattı.

Sarı-lacivertliler, Kenan Sipahi ve İzzet Türkyılmaz ile 3+1 yıllık, Melih Mahmutoğlu ile de 2+1 senelik sözleşme imzaladı.
Antrenörlüğe Avrupa'nın en önemli koçlarından Zeljko Obradobic'i getiren Fenerbahçe Ülker kadrosuna Litvanyalı Linas Kleiza, Sırp Nemanja Bjelica ve Hırvat Luka Zoric gibi yıldız isimleri de katmıştı.

Yeni transferlerin kariyerleri şöyle:
Kenan Sipahi: 1995 doğumlu Kenan Sipahi, 1.97 boyunda ve oyun kurucu olarak görev yapıyor. Tofaş altyapısından yetişen ve gösterdiği performansla birçok takımın transfer listesinde yer alan Kenan Sipahi özellikle Letonya’da düzenlenen 18 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası’nda şampiyon olan milli takımın önemli oyuncularından biriydi. Finalde Hırvatistan’a karşı 19 sayı ve 6 asistlik performans sergileyen Kenan turnuvanın en değerli oyuncusu seçildi. Kenan Sipahi, oyun görüşü, cesareti, isabetli şutları ile önümüzdeki yıllarda milli takımın da oyun kurucu pozisyonu için en büyük adayı konumunda bulunuyor. Kenan Sipahi artık Fenerbahçe Ülker’in başarısı için ter dökecek.

Melih Mahmutoğlu: Fenerbahçe Ülker’in Erdemirspor’dan kadrosuna kattığı skorer oyun kurucu Melih Mahmutoğlu 1990 doğumlu. 1.91 boyundaki Melih Darüşşafaka, Galatasaray ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde de forma giydi. Melih Mahmutoğlu geçtiğimiz sezon 30 maçta forma giydi ve 12,17 sayı ortalaması tutturmayı başardı. Melih Mahmutoğlu da artık Fenerbahçe Ülker formasıyla basketlerini atacak...

İzzet Türkyılmaz: Uzun forvet ve pivot mevkilerinde oynayabilen İzzet Türkyılmaz 1990 yılında doğdu. 2.16 boyundaki İzzet Bandırma Kırmızı ve Banvit’te oynadı. 2012 yılında NBA Draftlerine giren İzzet Türkyılmaz Denver Nuggets tarafından seçildi. İzzet Türkyılmaz artık sarı lacivertli formayla mücadele edecek...

Kaynak: İHA