Erdemirspor'da Olağanüstü Genel Kurul Ertelendi

ZONGULDAK - Beko Basketbol Ligi'nden çekildiği açıklanan ancak lige katılım payını yatırarak fikstür çekiminde yer alan Erdemirspor Kulübünün olağan genel kurulu, katılımın olmaması nedeniyle 9 Eylül'e ertelendi.

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları yönetiminin bir süre önce profesyonel spor faaliyetlerinden maddi desteği çekmesinin ardından spor tesisleri ve konutlarını tahliye etmesini istediği Erdemirspor Kulübünün, Erdemir Eğitim Müdürlüğünde düzenlenmesi planlanan olağan genel kurul toplantısına katılan olmadı.

Gündem maddeleri arasında tüzüğün bazı maddelerinin tadil edilmesinin yanı sıra yönetim ve denetim kurullarının seçilmesinin yer aldığı genel kurulunun 9 Eylül'de aynı gündem maddeleriyle yapılacağı öğrenildi.

-Ligden çekileceği açıklanmıştı

Erdemirspor'un 12 Haziran'da yapılan olağan genel kurulu sonrasında kulüp başkanı seçilen Erdemir Genel Müdür Yardımcısı Kaan Böke, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın ligde yer almayacağını açıklamasına karşın takım, lige katılım payının yatırılmasının ardından 20 Ağustos'daki fikstür çekimine katıldı.

Fikstüre göre ligin ilk haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak Erdemirspor, Basketbol Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası'nda da Olin Edirne, Fenerbahçe Ülker, ve TOFAŞ ile aynı grupta yer aldı.

Kulüp yetkilileri, takımın lige ve kupa maçlarına katılıp katılmayacağına ilişkin açıklama yapmadı. Takımın lige devam edip etmeyeceğinin yapılacak olağanüstü genel kurul sonrası netlik kazanması bekleniyor.

Kaynak: AA