Ankaraspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 3. haftasında Ankaraspor, sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ankaraspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, iyi oynadıklarını ve kazanmayı hak ettiklerini belirtti.

Maçta birçok fırsattan istifade edemediklerini ifade eden Özköylü, “85. Dakikada öne geçmemize rağmen maalesef skoru koruyamadık. İstanbul BB, geçen sene süper ligdeki kadrosunun yaklaşık yüzde 70’ini korudu. Üstüne de birkaç tane takviye yaptılar. İyi yoldayız yürekli ve istekli oynadık. Yeni bir takım olmamıza rağmen iyi yoldayız. Maçta bol sarı kart olması normal. Sonuçta 2 kaliteli ekip karşılaştı. Hakemleri de tebrik ediyorum. Bence iyi maç yönettiler” dedi.

Ankaraspor’un başarılı futbolcusu Can Erdem ise, “İki takımı da tebrik ediyorum. Bugün 2 hedefi olan takım karşılaştı. 3 haftadır yükselen bir çizgimiz var. Bundan sonraki haftalarda performansımızın daha çok yükseleceğine inanıyorum” diye kobuştu.

İSTANBUL BBSK CEPHESİ
İstanbul BBSK Teknik Direktörü Cihat Arslan, maçta ligin 2 şampiyonluk adayının karşılaştığını belirtti.

İki ekibin de kazanmayı hak ettiğini ifade eden Arslan, “Benim için en sevindirici olanı takımımın maçın sonlarına doğru gol yemesine rağmen mücadeleyi bırakmamasıydı. Mağlubiyeti kabul etmedik ve bunun ödülü olarak son dakikada golü bulduk. Geriden gelip beraberliği yakalamak çok önemliydi. Ligin 2 şampiyonluk adayının karşılaştığı bu maçta 2 ekip de kazanmayı hak etti” dedi.

İstanbul BB’de maça sonradan girip 90. dakikada takımına beraberlik golünü kazandıran İbrahim Yılmaz, maça iyi başlayamadıklarını fakat 15. dakikadan sonra toparlandıklarını kaydetti.

Takımının direkten dönen toplarına dikkat çeken Yılmaz, basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“İlk 15 dakika maça iyi başlayamadık. Fakat sonradan toparlandık. Birçok pozisyon bulduk zaten direkten dönen toplarımız da var. İstanbul BB’deki İlk golümü attığım için çok mutluyum. Bu sene ilk defa oyuna girdim ve golümü attım. İnsan böyle bir anda gol attıktan sonra hiçbir şey düşünemiyor. Çok mutluyum.”

Kaynak: İHA