2. Uluslararası Didim Plaj Korfbol Turnuvası Sona Erdi

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu ve Didim Belediyesi işbirliğiyle bu yıl ikincisi yapılan Uluslararası Didim Plaj Korfbol Turnuvasının finalinde Norveç ekibini 11-2 yenen Kocaeli Üniversitesi Didim Belediyespor şampiyon oldu.

Aydın’ın Didim ilçesinde 29 Ağustos ile 2 Eylül 2013 tarihleri arasında Altınkum plajında düzenlenen Uluslararası Didim Plaj Korfbol Turnuvası final maçıyla sona erdi. Finalde Norveç ekibi Norwich Universitesini 11-2 yenen Kocaeli Üniversitesi Didim Belediyespor şampiyon oldu. Bu yıl turnuvaya Sırbistan, Romanya, Beyaz Rusya ve Norveç'ten 1'er İngiltere'den ise 2 takım katılırken Ülkemizden ise Yıldız Teknik Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Altınel spor Kulübü, Marmara Üniversitesi ve Adana’dan birer takım katıldı.

Altınkum plajında sabah ve akşam olmak üzere günden 12 maç yapılırken maçlara yerli ve yabancı turistlerde izledi. Final Maçını Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanı Haydar Doğan ile Asbaşkan Turan Arı’da izledi.

Final maçında Kocaeli Üniversitesi Didim Belediyespor, Norveç ekibi Norwich Universitesini 11-2 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. İkinciliği Norwich Universitesi elde ederken üçüncülüğü ise Marmara Üniversitesi elde etti.

Turnuvanın sonunda dereceye giren takımlara madalya ve kupa verilirken tüm sporculara katılım belgesi dağıtıldı.

Ödül töreni sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

Kaynak: İHA