Sivas Dört Eylül Belediyespor'dan Sivasspor'a Ziyaret

Sivas Dört Eylül Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Polat ve bazı yöneticiler, Sivasspor Kulübünü ziyaret etti.

Sivas Dört Eylül Belediyespor Kulübünden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ve teknik direktör Roberto Carlos ile görüşen Polat, kırmızı-beyazlı ekibe Spor Toto Süper Lig'de başarılar diledi.

Sivasspor'un Sivas'ın dünya açılan kapısı ve markası olduğunu belirten Polat, kulüp olarak her zaman kırmızı-beyazlı ekibin yanında olduklarını kaydetti.

Polat, "Özellikle dünya futboluna mal olmuş, dünyanın sayılı futbolcuları arasında yer almış Roberto Carlos gibi bir ismi teknik direktör olarak Sivasspor'a kazandırdığı için Otyakmaz'a teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Mecnun Otyakmaz ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, iki kulüp arasındaki birlik ve beraberliğin her zaman devam etmesi temennisinde bulundu. Otyakmaz, Sivas Dört Eylül Belediyespor'a Spor Toto 3. Lig'de başarılar diledi.

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos ise ziyaretlerinden dolayı Sivas Dört Eylül Belediyespor Kulübü yöneticilerine teşekkür etti. Sivas Dört Eylül Belediyespor'un tesislerini gezeceğini belirten Carlos, Dört Eylül Belediyespor'un bir maçını izlemek istediğini ifade etti.

Kaynak: AA