Bucaspor-denizlispor Maçının Ardından

PTT 1. Lig takımlarından Bucaspor’un Yardımcı Antrenörü Ümit İnal, 1-0’lık Denizlispor galibiyetiyle çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

İnal, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, “Oyuncularımızı galibiyet için kutluyorum. Sadece galibiyet nedeniyle kutlamıyorum. Fethiye maçı sonrası rekabet gücü yüksek olan Denizlispor’a karşı iyi bir futbolla 3 puanı aldılar. Üç haftalık kötü süreci de üstümüzden bu şekilde atmış olduk. Çok pozisyona giriyoruz fakat sonuca ulaşamıyoruz. Bunun üzerinde de iyi şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu maçla birlikte çıkışımızın devamını getirmek istiyoruz" dedi.

Bucasporlu oyuncu Hakan Çinemre ve Recep Niyaz, “Hafta başından beri hocamızın bize verdiği bilgilerle maçın ciddiyetinin farkındaydık. Hak ettiğimiz bir üç puanı aldık. Önümüzdeki haftalarda seri galibiyetler alarak çıkışa geçmek istiyoruz” diye konuştu.

DENİZLİSPOR CEPHESİ
Denizlispor Teknik Direktörü Serdar Dayat ise, “İlk yarı sahada iyi mücadele eden bir Denizlispor vardı. Maçın geneli ise orta sahada git gel bir maç oldu. İkinci yarıda maça sıkıntılı başladığımızı söyleyebiliriz. Sonuç olarak kalemize paralel gelen bir ortayla golü kalemizde gördük. Kaybedilen bir 3 puan var. Alınan sonuç bizi üzdü. İleri ki süreçte telafi edeceğiz” dedi.

Denizlisporlu oyuncu Ceyhun Demircan ve Cihan Özkaymak, “Buraya 3 puan için gelmiştik. Genç bir takımız. Ummadığımız şekilde maçı kaybettik. Önümüzde Ankaraspor maçı var. Taraftarımız önünde bu zorlu maçı kazanmak istiyoruz” diye konuştular.

Kaynak: İHA