Ayvalıkgücü Belediyespor, Başkent Deplasmanına Sıkı Çalışıyor

Spor toto 3. Lig 3. grupta puan cetvelinin üst sıralarına çıkma mücadelesi veren 5 puanlı Ayvalıkgücü Belediyespor ligdeki 4. maçını 21 Eylül 2013 Cumartesi günü Ankara’da saat 15.00’te Aktepe stadında 3 puanlı Keçiörengücü ile oynayacak.

Geçtiğimiz Pazar günü evinde Belediye Vanspor ile karşılaşan Ayvalıkgücü Belediyespor bu maçtan 3 puan yerine 1 puanla ayrıldı.

Kırmızı beyazlılar cumartesi günü deplasmanda oynayacağı maç için pazartesi gününden itibaren Teknik Direktör Mehmet Yıkılmazdağ nezaretinde sürdürüyor. Tam kadro halinde yapılan idmanlarda sporsuların istekli çalışmaları teknik kadroyu ve yöneticileri sevindirdi. Ayvalıkgücü Belediyespor yaptığı idman sonrasında Cuma sabahı özel bir otobüs ile Ankara’ya gidecek. Teknik direktör Mehmet Yıkılmazdağ “Genç ve yetenekli bir kadromuz var. Gol yollarındaki sıkıntımızı gidermemiz halinde ligin üst sıralarına daha kolay tırmanma şansımız olacak. Oynadığı 3 maçta 3 puan toplayan rakibimiz Keçiörengücü takımından çekinmiyoruz. Ankara deplasmanından mutlaka puan çıkaracağımıza inanıyorum” dedi.

3.Lig 3. grupta bu hafta maçları cumartesi günü muhtelif sahalarda oynayacak. Grupta 7 puanla bulunan lider Kayseri Şekerspor deplasmanda Belediye Vansporla, Denizli Büyükşehirspor, 1930 Bafraspor, İstanbulspor A.Ş-Erzincan Refahiyespor ,Yeni Diyarbakırspor-Arsinspor, Menemen Belediyespor-Gölcükspor, Kocaelispor-Anadolu Üsküdar 1908 spor, Kırıkhanspor-Şekerspor A.Ş, Tuzlaspor-Yimpaş Yozgatspor maçları oynanacak.

Kaynak: İHA