Akhisar Belediyespor'da, Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Akhisar Belediyespor'un ligde varlığını ve gücünü gösterdik. Bu sezon bizden çekinerek ve kontrollü maça başlıyorlar" dedi.

Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde sürdüren Akhisar Belediyespor'un antrenmanını Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel ve yöneticiler izledi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen yıl ligin yeni bir ilçe takımı olduklarını, diğer takımların Akhisar Belediyespor'a farklı gözle baktığını söyledi.

Hamzaoğlu, "Akhisar Belediyespor'un ligde varlığını ve gücünü gösterdik. Bu sezon bizden çekinerek ve kontrollü maça başlıyorlar. Biz de Manisa 19 Mayıs Stadı'nın kendi evimiz olduğuna inanarak sahaya çıkıyoruz" diye konuştu.

Ligin çok uzun bir maraton olduğunu, başında paniğe kapılmamak gerektiğini vurgulayan Hamzaoğlu, şöyle devam etti:

"Önümüzde Gaziantepspor maçı var. Hemen sonrasında Bursaspor deplasmanına gideceğiz. Galatasaray'ı konuk ettikten sonra Antalya deplasmanı var. Bu arada Türkiye Kupası'nda Orhangazi ile yine deplasmanda oynayacağız."

Öte yandan Kayseri Erciyesspor maçında sakatlanan Akhisar Belediyesporlu Emin Aladağ'ın sol bacağına MR çekildikten sonra yırtık tespit edildi.

Takımdaki sakat futbolcular hakkında bilgi veren kulüp doktoru Muhammed Hakan Ayaz, şunları söyledi:

"Takımda iki sakat oyuncu bulunuyor. Mustafa Aşan dizindeki yan bağlardan, Emin Aladağ ise Kayseri Erciyesspor maçında sol bacağından sakatlandı. Emin, son çekilen MR'ından sonra 3 ile 6 hafta arasında sahalardan uzak kalacak. Mustafa Aşan şimdilik koşuya başladı.

"

Kaynak: AA