Spor Genel Müdür Yardımcısı Kocatepe, Antrenörlerle Toplantı Yaptı

Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan antrenörlerle toplantı yaptı.

Kocatepe, Türk Telekom Atlama Kuleleleri'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, amaçlarının olimpiyatlarda çeşitli branşlarda başarı elde edecek sporcuların yetiştirilmesini sağlamak olduğunu söyledi.

Başarılı sporcuların çıkması için antrenörlere büyük görevler düştüğünü belirten Kocatepe, şöyle konuştu:

"Yeni yetenekleri bulmak için taşraya ineceğiz. Bunun için çalışmalara start verdik. Türkiye'de bundan emin olunuz, zengin aile çocuğundan ve çikolata çocuğundan şampiyon olmuyor. Şampiyonlar hep, gariban ve dar gelirli ailelerin çocuklarının arasından çıkmıştır. Tesisler ülkemiz için mükemmel kazanç, gelecek nesiller için çok önemli çalışma noktaları. Ama şunu açık yüreklilikle belirteyim, tesis şampiyon yapmıyor. Bir sporcuyu şampiyon yapacak olan onun antrenörüdür. Bu anlamda bizler antrenörlerimizden çok şeyler bekliyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü olarak olimpiyatlarda başarılı olacak olan sporcuları ve antrenörleri ödüllendireceğiz. Tabi mükafatın olduğu yerde cezalarda olacak."

Toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Müdürü Fatih Çintimar, ilçe ve şube müdüleri de katıldı.

Kaynak: AA