Büyükşehir'li Masa Tenisçiler, iyi başladı

Geçtiğimiz yıl ligi üst sıralarda tamamlayan Büyükşehir’li Masa tenisçiler, bu yılda lige galibiyetlerle başladı.

Geçtiğimiz yıl ligi üst sıralarda tamamlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu bayan masa tenisçiler, yeni sezona da ard arda aldığı galibiyetlerle başladı.

Bu sezon Neslihan Kavas, Yıldız Meral ve Filip Andreea’dan oluşan ekiple sezona başlayan mavi beyazlılar, ilk etap da oynadığı dört karşılaşmanın üçünü kazanarak ligde üçüncü sırada yer aldı.

ÜÇ GALİBİYET ALDI
İstanbul Tozkoparan Spor salonunda gerçekleşen Masa Tenisi Süper Ligi müsabakalarında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu bayan masa tenisçiler ilk olarak Hakkari Gençlik ve Spor Kulübü ile karşılaştı. Karşılaşmayı 4-1 kazanan bayan raketler ardından sırasıyla Türk Telekomspor’u 4-0 ve İstanbul Veteran Masa Tenisçileri spor kulübünü 4-1 yendi. Mavi beyazlılar ilk etabın son karşılaşmasında ligin güçlü ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a ise 4-2 yenildi.

BÜYÜKŞEHİR, HER ZAMAN ZİRVEDE
Büyükşehir Belediye Kağıtspor Masa Tenisi branş sorumlusu İslam Yücel, yeni sezona iyi başladıklarına dikkat çekerek,” Büyükşehir Belediye Kağıtspor, her sezon zirveye oynayan bir kulüp. Bu sezonda güçlü bir ekibimiz var. Bu ekibimizle ilk üç sırada yer almayı hedefliyoruz.”dedi.

Öte yandan Bayanlar Masa Tenisi Süper Liginin ikinci etap müsabakaları 28-29 Eylül tarihleri arasında Bursa’da oynanacak.

Kaynak: İHA