Uygun: Hayallerimi Gerçekleştirmek İstiyorum

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, en kısa zamanda takım olma hüviyetine bürünmek istediklerini söyledi.

Uygun, Celal Doğan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta sahalarında 5-2 kaybettikleri Çaykur Rizespor maçı nedeniyle taraftarlardan özür dileyerek, Gaziantepspor camiasının çabuk ayağa kalkacağını ifade etti.

Sıkıntıların üstesinden geleceklerini belirten Uygun, "Futbolcularım yetenekli ve karakterli. Takımı daha iyi yerlere getireceklerine inanıyorum. Oyuncularımın performanslarını biraz daha yukarı çıkarttıklarında, galibiyet serilerinin başlayacağı düşüncesindeyim" dedi.

Önemli 3 transfere imza attıklarını dile getiren Uygun, şöyle konuştu:

"En kısa zamanda takımı, takım olma hüviyetine büründürüp, hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum. Oynanan oyundan keyif almak, bireysel yetenekler sergilemek ve kazanma adına takımın sahadaki mücadelesini görmek benim için çok önemli. Bu da bir anda olmuyor. Bana ve yönetime destek verilirse, hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum. Gaziantepspor'un şampiyonluğa aday takımlardan biri olması gerektiğini düşünüyorum. Sanayide mükemmel olan bir şehrin sporda da başarılı olması gerek."

-Ziraat Türkiye Kupası

Uygun, Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında Çorum Belediyespor ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, maçın Gaziantep'te oynanacak olmasını avantaj gördüklerini vurguladı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda, Bölgesel Amatör Lig, 2'nci ve 3'ncü liglerde oynayan takımlara şans veren yöneticileri tebrik eden Uygun, "Bu maçta şimdiye kadar oynamayan, hazır olmayan birçok futbolcuyu oynatacağım. Bir nevi ciddi bir hazırlık maçı gibi olacak. Kupada gruplara kalmayı hedefliyoruz. Gruplara kaldıktan sonra da yeni bir hedef belirleyeceğiz" şeklinde konuştu.

-Akhisar Belediyespor maçı

Akhisar Belediyespor ile hafta sonu oynayacakları maça da değinen Uygun, rakiplerinin çok yetenekli ve özveriyle oynayan bir kadroya sahip olduğunu, bu nedenle zor bir maçın kendilerini beklediğini belirtti.

Akhisar'a, "düşülen girdaptan çıkabilmek" ve puanlar almak için gideceklerini aktaran Bülent Uygun, "Kazanan taraf olmak istiyoruz. Zor, ama keyifli bir maç bizi bekliyor" ifadesini kullandı.

Gaziantepsporlu Muhammet Demir ise henüz 3 puanla tanışamadıklarını belirterek, "Bu, bizim için büyük bir handikap. Akhisar Belediyespor maçından üç puanla ayrılma istiyoruz" diye konuştu.

Basın toplantının ardından, kırmızı-siyahlı futbolcular, Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde, teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde sürdürdü.

Kaynak: AA