Sivasspor, Kasımpaşa Maçının Hazırlıklarına Başladı

Sivasspor bir günlük iznin ardından hafta sonu oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladı.

Spor Toto Süper Lig’in 5’inci haftasında sahasında Kasımpaşa’yı ağırlayacak olan Sivasspor bu maçın hazırlıklarına kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular kondisyon ve pas çalışması yaptı. Antrenman yarı sahada oynanan çift kale maç ile sona erdi. Antrenmana sakatlığı bulunan John Utaka ve dedesinin vefatı nedeniyle ülkesine giden izin Mehdi Taouli katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Hernan Rengifo takımda ayrı çalıştı. Çift kale maç esnasında girdiği ikili mücadele de dizine darbe alan Ziya Erdal antrenmanı yarıda bıraktı. Antrenman sonrası Teknik Direktör Roberto Carlos sahanın ortasında futbolcularla kısa bir toplantı yaptı.

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorunlarını yanıtlayan Teknik Direktör Roberto Carlos Eskişehirspor maçında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Carlos, “Eskişehirspor maçında hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Topu sahaya koyduğumuz andan itibaren çok iyi bir oyun ortaya koyduk ama tabi ki Eskişehir’de çok iyi bir takımdı galibiyeti gerçekten çok zorlanarak elde ettik. Çünkü Eskişehirspor’un gerçekten çok iyi bir kadrosu var çok çok iyi bir hocaları var çok iyi bir takımlar ama hak ettiğimiz bir galibiyet aldık” dedi.

Ligde oynayacakları Kasımpaşa maçını da değerlendiren Carlos, “Kasımpaşa maçı çok zorlu olacak ama o maça da kazanmak için çıkacağız. Çünkü ligde bir an önce üst sıralara yükselmemiz gerekiyor bu maçta üst sıralara yükselmemiz için çok önemli bir maç olacak o yüzden bu maçta da galibiyet almamız gerekiyor” diye konuştu.

Eskişehirspor maçı öncesi söylediği büyük takım üst üste 3 maç kaybetmez sözünün hatırlatılması üzerine Carlos, “Dediğim de haklıydım gerçekten büyük takımlar üst üste 3 sefer kaybetmezler bizde kaybetmedik. Çünkü ben hayatım boyunca da bunları yaşadım kaybetmenin haricinde asıl önemli olan her zaman için galibiyete kafamıza koymamız, galibiyete alışmamız ve galibiyetle devam etmemiz şuan da yapmamız gereken en önemli şeylerden bir tanesi de en kısa sürede ligde ilk üçün içinde olmamız” ifadelerini kullandı.

Antrenmanı, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz da takip etti.

Kaynak: İHA