Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediyespor'un antrenmanını izledi, oyunculara baklava ikram etti.

Gökhan, Çanakkale Belediyespor'un Anafartalar Spor Salonu'ndaki antrenmanında, kendilerinin ve kent halkının 1. Lig heyecanı yaşadığını söyledi.

Hazırlık döneminin takımın kaynaşması adına çok önemli olduğunu belirten Gökhan, "Bu tribünlerde Çanakaleliler olacak. Onların önünde oynayacaksınız. Onun için bu takımda olması gereken iki şey var. Birincisi mücadele, ikincisi ise takım içindeki dayanışma" dedi.

Takımda herkesin eşit olduğunu dile getiren Gökhan, "Bizim de sizlere bakış açımız eşitlik üzerinedir. Bunun tersi bir durum takımın moral ve motivasyonunu düşürür. Buna müsaade etmeyiz. Onun için dayanışma ve kardeşlik ilişkileri, tecrübe paylaşımı bu takım için çok önemli" diye konuştu.

Takım kaptanı Duygu Sipahioğlu ise oyuncuların zamanla daha fazla kaynaştığını ifade ederek, "İyi şeylerin bizi beklediğine inanıyoruz. Takım olarak inançlıyız. Yeni sezonda da seyir zevki yüksek olan maçlar izlensin istiyoruz. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz" ifadesini kullandı.

Daha sonra Belediye Başkanı Gökhan, oyunculara baklava ikram etti.

Kaynak: AA