Şehitkamil Belediyesi Futbol Akademisi

Şehitkamil Belediyesi Futbol Akademisi, Bölgesel Küçükler Futbol Turnuvasına ev sahipliği yaptı.

Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, turnuvaya Kahramanmaraş Profesyonel Futbol Okulu, Adıyaman Çınar Spor Kulübü Futbol Okulu, SANKO Spor Kulübü Futbol Okulu katıldı.

Şehitkamil Belediyesi Futbol Akademisi Genel Koordinatörü Necmi Karaoğlan, yaptığı konuşmada, Küçükler Bölgesel Futbol Turnuvasında 100'e aşkın küçük ve minik yaştaki krampona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Bu tip turnuvalarda asıl hedeflerinin sporculara birbirleri ile kaynaşabilmelerini ve centilmence yarışabilme yetilerinin gelişmesini sağlamak olduğunu vurgulayan Karaoğlan, "Ben umut ediyorum ki bu hedef doğrultusunda futbolumuzda yeni yetişen jenerasyon gerek fair play ruhuna gerekse futbolun bütünleştirici özeliklerine yeterince hakim olacaktır" ifadelerini kullandı.

Karaoğlan, desteklerinden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile turnuvaya katılan tüm illerin temsilcilerine, antrenör ve sporcularına, turnuvanın gerçekleşmesine katkı sağlayan Amatör Spor Kulüpleri Başkanlığına teşekkür etti.

Kaynak: AA