Orduspor'da "Galibiyet" İsteği

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da kulüp basın sözcüsü Akın Çiçek, "19 Eylül Stadı'nda, seyircilerimize galibiyeti yaşatmak istiyoruz" dedi.

Çiçek, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, deplasmanda Karşıyaka karşısında alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ve Çarşamba günü oynayacakları Manisaspor maçına odaklandıklarını söyledi.

Keyifli bir deplasman dönüşü yaşadıklarını ifade eden Çiçek, dün deplasmanda oynanan Karşıyaka maçında, keyifli bir futboldan sonra 3 puanı alan taraf olduklarını belirtti.

Orduspor'un bu sezon transfer döneminde akılcı bir yol izlediğinin altını çizen Çiçek, şunları kaydetti:

"Kulüp başkan yardımcımız Tahsin Türkmen'e bir kez daha teşekkür ediyoruz. Çünkü kendisi tek kişilik transfer komitesiydi. Tabiki başkanımızla ve zaman zaman bizlerle iştişareleri oldu. Ama şu takımın bu bütçelerle ortaya çıkmış olması takdire şayandır. Bu şehrin de takımına inanarak, güvenerek ve destekleyerek gitmesiyle güzel yerlere geleceğine inanıyoruz. Mütevazi olmak ve ayağımızı yere baskmak zorundayız. Çünkü karşımızdaki takımların ekonomileri çok yüksek."

Çarşamba günü zor bir maça çıkacaklarını vurgulayan Çiçek, "Sahamızda karşılaşacağımız Manisaspor maçı önemli. Manisaspor takımı güçlü ve önemli bir ekip. Sahamızda galibiyetle tanışmak istiyoruz. 19 Eylül Stadı'nda, seyircilerimize galibiyeti yaşatmak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA