Mersin Hentbol'da Galibiyet Sevinci

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde Antalyaspor'u mağlup eden İçel Hentbol'de galibiyet sevinci yaşanıyor.

Kulüp sportif direktörü Osman Özoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Antalyaspor gibi güçlü bir takım karşısında önemli bir galibiyet almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

İçel ekibi olarak, başarılı bir oyun ortaya koyduklarını belirten Özoğlu, "Ligin ilk haftasında Antalyaspor karşısında aldığımız galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Lisansları çıkmayan yabancı oyuncularımız olmamasına rağmen beklenenin üstünde performans gösterdik. Oyuncularımızın hırsı bize başarıyı getirdi. Antalya ekibine karşı zorlu bir sınav verdik. Bu başarının önümüzdeki maçlarda da süreceğinden kuşkumuz yok" dedi.

Rakiplerini küçümsemeden başarılı sonuçlar almaya devam edeceklerini vurgulayan Özoğlu, en önemli transferleri olan Hırvat antrenör Sinisa Markota'nın bu maçta büyük katkılarını gördüklerini aktardı.

Kadroda oyuncu sayısı azlığına rağmen stratejik müdahaleler yapan Markota'nın takıma büyük katkı sağladığını dile getiren Özoğlu, "Hocamız, daha ilk maçında takım için ne kadar gerekli bir transfer olduğunu gösterdi. Oyuncular ve hocamız arasında sağlanan aile birliğinin bize yeni galibiyetler getireceğinden kuşkumuz yok" diye konuştu.

Özoğlu, bu hafta deplasmanda oynayacakları Adana Çukobirlik maçının hazırlıklarına başladıklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA