Karşıyaka - Orduspor Maçının Ardından

PTT 1.Lig takımlarından Karşıyaka Teknik Direktörü Mustafa Ati Göksu, Orduspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında, gösterdikleri mücadeleye rağmen sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi.

Göksu, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, “İlk devre hızlı hücumdan yediğimiz golün ardından dengemiz bozuldu. İkinci devre çok pozisyonumuz vardı, maç farklı da bitebilirdi. Telaşlı oyunumuz nedeniyle istediğimiz golü bulamadık. Bu müsabaka geride kaldı. Artık önümüzde Manisaspor maçı var, futbolcu kardeşlerim kaybettiğimiz puanları telafi edeceklerdir" dedi.

ORDUSPOR CEPHESİ
Orduspor Teknik Direktörü Rekan Sözeri ise, "Lige verilen ara ritmimizi bozmasından endişe ediyorduk ancak Karşıyaka önünde önemli bir galibiyet aldık. İlk yarıda golü bulmamıza rağmen baskı yedik. Kazandığımız için mutluyuz. Biz baştan beri Orduspor camiasına ve taraftarına yakışan bir mücadele içinde olacağımızı söylüyoruz. Sonucu bilemeyiz ama bu performansı ve davranışı aynı şekilde sürdürmek istiyoruz. Bugün çok iyi oynamadık ama iyi mücadele ettik” dedi.

Kaynak: İHA