Kardemir Karabükspor'da Kayseri Erciyesspor Maçı Hazırlıkları

Kardemir Karabükspor, Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarına başladı.

Çamlık Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman teknik direktör Tolunay Kafkas kontrolünde gerçekleştirildi.

Sakatlıkları devam eden Larrys Destin Mabiala ve Joseph Eneojo Akpala'nın takımdan ayrı koşu yaptığı antrenmanda futbolcular koşu, dar alanda pas çalışması yaptı.

Teknik direktör Kafkas, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın oldukça iyi durumda olduğunu, küçük de olsa bir sıkıntılarının bulunmadığını söyledi.

Trabzonspor maçında ikinci bölgeden üçüncü bölgeye geçişlerde sorun yaşadıklarını ifade eden Kafkas, "Hiç sorun değil. Ona rağmen bir pozisyon bularak maçta beraberlik sağlayabilir hatta maçı da kazanabilirdik. Oyun ile en ufak bir sıkıntımız yok. Karabükspor'un önü açıktır. Bu ligde her takım her takımı yenebilecek güçte. Biz bir maç kaybettik. Evimizde oynadığımız maçlarda oldukça iyi bir performans sergiledik. Evimizde oynayacağımız her maçı da kazanmak istiyoruz. Kazanabilecek gücümüz var" diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor maçından da 3 puan ile ayrılacaklarını belirten Kafkas, şöyle devam etti:

"Daha faklı bir formatta daha iyi oynacağımızı düşünüyorum. Zaman zaman takımların iniş ve çıkışları olabilir. Kayseri Erciyes ile oynayacağımız maçı da kazanmak istiyoruz. Kazanamasak da hiç önemli değil. Nasıl başladığımız önemli değil. Karabükspor'un sezon sonu ligi nerede bitirdiğini göreceğiz."

-LuaLua'ya 50 bin lira para cezası

Trabzonspor maçın ikinci yarısında oyundan alınan LuaLua'nın formasını yere attığını hatırlatan Kafkas, "LuaLua'ya 50 bin lira ceza kestim. Bütün takım arkadaşlarından özür diledi. Ben antrenörlük ve kendi hayatımda şunu yapmaya çalıştım. Bir takım ilkelerim olsun. Kulübün prensip ve ilkeleri olsun diye mücadele ettim. Her şehir kendine göre çok özel ama bu şehrin başka türlü bir özelliği var. İşçinin ve emekçinin şehridir. Hiç kimse bu formayı yere atabilecek cesareti gösteremez. Kimse kimsenin alın terini ve emeğini çalabilecek şansa sahip değildir. Bu yapılan camiayadır. Oyuncu arkadaşlarına yapılmıştır. Bunun için kendisi özür dilemiştir. Bundan sonraki davranış ve biçimi onun bu takımdaki durumunu belirleyecektir" diye konuştu.

Lomana LuaLua ise konuşmasında çok üzgün olduğunu, taraftar, Karabük halkı, kulüp başkanı, futbolcu arkadaşları ve herkesten özür dilediğini belirtti.

Hata yaptığını vurgulayan LuaLua konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Şuan burada bulunup bu konuşmayı yapmak yerine futbol hakkında konuşmak isterdim. Hata yaptım, o yüzden çok üzgünüm keşke olmasaydı. Ben cezam neyse ödemeye razıyım. Karabük halkının kalbinde çok küçük bir yerim varsa affetmelerini istiyorum. Çok pişmanım. Karabük'te mutluyum. Zorlu maçlar bizi bekliyor. Kayseri Erciyesspor maçını kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz."

Kaynak: AA