Fethiyespor'da Ankaraspor Maçı Hazırlığı

PTT 1. Lig'de çarşamba günü Ankaraspor A.Ş ile deplasmanda karşılaşacak Fethiyespor'da kulüp başkanı İsmail Öztürk, "Takımın moral ve motivasyonları çok iyi. Önümüzdeki her müsabaka gibi Ankaraspor A.Ş maçından da netice almaya çalışacağız" dedi.

Fethiyespor, Ankaraspor A.Ş maçı hazırlıklarını tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Antrenmanı izleyen kulüp başkanı İsmail Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın Ankaraspor A.Ş maçı için dün ve bugün olmak üzere iki antrenman yaptığını, lacivert-beyazlıların yarın Ankara'ya hareket edeceğini söyledi.

Takımın ciddi bir ivme yakaladığına değinen Öztürk, "Takımın moral ve motivasyonları çok iyi. Önümüzdeki her müsabaka gibi Ankaraspor A.Ş maçından da netice almaya çalışacağız. Alacağımızdan da hiç kuşku duymuyorum. Ankaraspor A.Ş karşılaşmasından galip geldiğimiz takdirde tribünlerin tamamını bayanlarımızın ve çocuklarımızın dolduracağından eminim" diye konuştu.

Öztürk, geçtiğimiz hafta sonu kendi sahalarında Bucaspor'u 4-0 mağlup ettiklerini hatırlatarak, bu maçın mutlak suretle kazanmaları gereken maçlardan olduğunu ve kazanabilmenin gururunu yaşadıklarını dile getirdi.

Takımın galibiyetin ardından motive olduklarını ve futbolcuların özgüvenlerinin daha da arttığını belirten Öztürk, şöyle konuştu:

"Kulübümüzün yaptığı planlamalar ve ekonomik durumu gereği kadromuzu biraz geç yapılandırdık. Daha sonra şartlarımızı zorlayarak eksik olan bölgelerimizi tamamlamaya çalıştık. Neticede aramıza katılan arkadaşlarımız çok kısa sürede takıma alıştı. Bunda eski oyuncularımızın da büyük katkısı olduğunu düşünüyorum."

Kulüp başkanı Öztürk, henüz bir maç kazandıklarını, önlerindeki maçlara odaklanıp hep kazanmayı arzu eden ve başarmak için çabalayan bir ekip olacaklarını ifade etti.

Bucaspor maçında tribünleri özellikle kadınların ve 12 yaş altı çocukların inanılmaz bir duyarlılık göstererek doldurduğuna işaret eden Öztürk, bu konuda hassas davranan Fethiyespor Kadın Kollarına teşekkür etti.

İsmail Öztürk, ligin 6. haftasında Şanlıufaspor maçını da kendi evlerinde seyircisiz oynayacaklarını vurgulayarak, bu maçta da her iki tribünün doldurulmasını arzu ettiklerini, Fethiye'nin bunu başarabileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA