Elazığspor - Torku Konyaspor Maçının Ardından

Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında sahasında konuk ettiği Torku Konyaspor'u 2-0 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Maçın ardından düzelenen basın toplantısından açıklamalarda bulunan Elazığspor Teknik Direktörü Trond Sollied, yakaladıkları pozisyonları iyi değerlendirdiklerini söyledi.

Her iki kaleciye de teşekkür edilmesi gerektiğini ifade eden Sollied, maçı gol yemeden tamamlamalarının da kendileri için mutluluk verici olduğunu ifade etti.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ise maçı kaybetmelerine rağmen iyi oynadıklarını belirtirken, galibiyeti nedeniyle Elazığspor’u tebrik etti

Elazığspor’da galibiyetin mimarı olan isimler, kaleci Zülküf ve Özgür ise değerlendirmelerinde hafta içerisinde, antrenmanlarda tüm hesapları kazanmak üzerine yaptıklarını belirttiler ve bu maçı unutarak Fenerbahçe müsabakasını düşünmeye başladıklarını söylediler.

Torku Konyasporlu futbolcular Mehmet Güven ve Selim Ay de yaptıkları değerlendirmede, deplasmanda bu kadar pozisyon bulmalarına rağmen gol atamamalarını kendileri için sürpriz olarak değerlendirirlerken, beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söylediler.

Kaynak: İHA