Boluspor - 1461 Trabzon Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 4. haftasında Boluspor ile 1461 Trabzonspor’un golsüz berabere kaldığı maç sonunda iki takım teknik direktörü de oyundan memnun olduklarını söyledi.

Karşılaşma sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz, “Söylenecek fazla bir şey yok. Direkten dönen toplarımız var. Futbolcu arkadaşlarımın isteği ve mücadelesinden son derece memnunum. Ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Rakibin oyununu bozduk ve çok topla oynamaya çalıştık. Neticede golü bulamadık. Son dakikalarda attığımız gol verilse buraya 3 puan almış olarak çıkacaktık. Ancak olmadı. Önümüzdeki maça odaklanacağız” dedi.

Boluspor’un genç oyuncusu Tolga Değirmenci ise Çarşamba günü oynayacakları Balıkesir maçına odaklanmaları gerektiğini söyleyerek, “Maç için söylenecek çok fazla bir şey yok. Karşılıklı pozisyonlardan gol çıkmadı. Oyuncu arkadaşlarımızla iyi mücadele verdik. Galibiyet olmadı. Önümüzdeki Balıkesir maçına odaklanmalıyız” şeklinde konuştu.

Kırmızı-beyazlı takımın genç oyuncusu Alican Karadağ da galibiyeti kaçırdıkları için üzüldüğünü söyleyerek, “Seyri güzel bir maçı geride bıraktık. Maçın hakkı beraberlik değildi. Taraftarımıza 3 puan hediye etmek istiyorduk. Ama önümüzdeki maçlarda bunu telafi edeceğiz” ifadelerini kullandı.

1461 TRABZON CEPHESİ
1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan ise rakibini tebrik ederek, “Öncelikle seyri güzel bir maç olduğunu söylemeliyim. Karşılıklı pozisyonlar ve direkten dönen toplar vardı. Rakibimizin Boluspor’u zaten tanıyorum. Kendileri saygı duyduğum ve oyuncu kalitesiyle beğendiğim bir ekip. Hep aynı şeyden bahsetmek istemiyorum ancak yenilenen bir takımız. Geçen yıldan 12 arkadaşımızın takımdan ayrıldı. Genç oyuncularla lige adapte olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

1461 Trabzonlu oyuncu Mehmet Sıdık ise genç bir takım olduklarını söyleyerek, “Buraya gelirken hedefimiz mutlak puan almaktı. 3 puan olmasa da 1 puan kazandık. Hocamızın dediği gibi yeni kurulan bir takımız. Geçen yıldan birçok arkadaşımız gitti. Yenice toparlanıyoruz” ifadelerine yer verdi.

1461 Trabzon takımının bir başka oyuncusu Alim Öztürk ise maçı şöyle değerlendirdi:
“Buradan galibiyet alamasak da iyi mücadele ettik. Gücümüz giderek artıyor. Maçları oynadıkça toparlanıyoruz. İnşallah burada bıraktığımız iki puanı önümüzdeki maçta telafi ederiz.”

Kaynak: İHA