Adapazarıspor, Şampiyonluk Sözü Verdi

Adapazarıspor Kulübü Başkanı Cihan Yıldıran ve Yönetim Kurulu Üyeleri sezon açılışı öncesi Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret etti.

Sezon açılışı öncesi yeni oluşan yönetimi tanıtma amacıyla protokol ziyaretleri yapan Adapazarıspor Kulüp Başkanı Cihan Yıldıran, tecrübeli ve dinamik bir yönetimle yola çıktıklarını söyledi.

Şampiyonluğa olan inançlarının tam olduğunu kaydeden Yıldıran, “ İnşallah bu sezon şampiyonluğu yaşayacağız. Oluşturmuş olduğumuz futbol takımımız bu güçte. Başkanımız Sayın Süleyman Dişli’nin önünde şampiyonluk sözünü veriyoruz” dedi.

Sakarya’nın Sakaryaspor ile Türkiye’de futbol dünyasında önemli bir konumda ve marka olduğunu belirten Başkan Süleyman Dişli, “Adapazarıspor ve BAL ligindeki diğer takımlarımızla yakalayacağımız başarıların şehrin futbol dünyasına olumlu etki yapacağını inanıyorum. Tüm yönetim, oyuncu ve taraftarlara başarı diliyorum” dedi.

Ziyaret sonrası Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Yıldıran ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Çödek Başkan Dişli’ye isminin yazılı olduğu Adapazarıspor forması hediye etti.

Kaynak: İHA