Şükrü Ergün: TFF iyi niyetli değil

Galatasaray yöneticilerinden Şükrü Ergün, BEYAZ FUTBOL'a konuştu. Ergün, Fatih Terim hakkında önemli açıklamalarda bulunarak hocayı rahat bırakmak gerekir dedi.

Kararı Terim verecek

Fatih Terim için ortaya atılan konularda son noktayı koyacak isim bellidir. Biz Fatih hocayla çalışma arzumuzu her zaman belli ettik. Ama bunu kağıda dökme adına yönetim süremizin sonuna kadar kendisine sözleşme uzatma talebimizi ilettik. Noktayı koyacak kişi Fatih Terim 'dir. Vereceğe karara saygı duyacağız. Umarım bizim beklediğimiz kararı verir.

TFF-Terim arasındaki imza formaliteden


Ben Federasyon içinde yakın arkadaşlarımla da bu konuya konuştuk. Terim ve Federasyon arasında atılan imzanın formalite ve boş kağıda atılan bir imza olduğunu söylüyorlar. İmza atılır gibi atılmış, bir dekordur. Ama diğer yandan Ufuk Bey 'in ''Biz sözleşmeyi her isteyene vermeyiz'' söylemi de sorumsuz bir söylem oldu. Ama biz onun söylemini değil Federasyon 'dan dostane ilişkilerle aldığımız beyanlara ve Fatih hocanın avukatının da yaptığı arada sözleşme yok beyanına itibar etmeyi seçiyoruz.

TFF bizim kadar iyi niyetli değil

Biz Fatih hocaya 4 maçlığına izin verdik. Ama karşı taraftan yani Federasyon 'dan aynı iyiliği, samimiyeti gördüğümüz söylenemez.
Fatih hoca ve Ünal başkan arasında sorun olduğunu gündeme getirenler, ilgi çekmek ve tiraj arttırmak için bu yola başvuruyor. Biz Fatih hocayla yolumuza devam ederken Milli Takım talebi çıktı. Milli Takım kutsal bir görev. Biz böyle görüyoruz. Bunu kabul etmeyenler de var. Taraftarlarımızdan tepkiler de alıyoruz. Milli Takım da önemli görev. Fatih hoca açmazda kaldı. Hocayı çok da sıkmamak gerek. Kolay bir karar değil. Ki bu ortamı da biz hazırlamadık. Ünal başkan Fatih Terim 'i zor durumda bırakmak için zorla teklif mi getirdi? Bu çok saçma.

Burak konusu kapandı


Lazio için söylenen 12-13 milyon Euro gibi rakamlar gelmedi. Ama 9 milyon Euro civarında bir sözlü teklif geldiğini biliyorum. Burak işi kapandı. BEYAZ GAZETE