Manisapor Yine Pes Etmedi

MANİSA - PTT 1. Lig'de 1-0 geriye düştüğü müsabakada İçel İdmanyurdu'nu 3-2 mağlup eden Manisaspor, Adanaspor maçında olduğu gibi mağlup duruma düştüğü karşılaşmayı 3 puanla tamamladı.

İçel İdmanyurdu karşısında 1-0 geriye düşen Manisaspor, rakibi gibi 10 kişi kaldığı ilk yarıyı 2-1 mağlup tamamladı. İkinci yarının başında 2 gol birden bulan Manisaspor, İçel İdmanyurdu'nu 3-2 yenerek bu sezon iç sahadaki ilk galibiyetini aldı.

Ligde 3. haftada Adanaspor karşısında yine 1-0 geriye düşen Manisaspor, Bekir Yılmaz ve Perovic'in golleriyle sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmıştı.

-Bekir Yılmaz ve Perovic yine boş geçmedi

Adanaspor maçında olduğu gibi İçel İdmanyurdu maçında birer gol kaydeden oyunculardan Bekir Yılmaz ikinci, Perovic ise bu sezon üçüncü gollerine imza attılar. Takımının üstünlük golünü kaydeden Murat Gürbüzerol ise bu yıl ilk golüne ulaştı.

-Ali Fırat Okur kızardı

Manisaspor'un genç oyuncusu Ali Fırat Okur, kırmızı kart görerek takımını eksik bırakırken, takımda şimdiye kadar Mikic'ten sonra kırmzı kart gören ikinci oyuncu oldu. Manisasporlu futbolcular ligde ilk 4 haftada 2 kırmızı kartın dışında 12 sarı kartla cezalandırıldı.

Ligde 4. haftayı 7 puanla geçen Manisaspor, çarşamba günü Orduspor deplasmanında puan arayacak.

Kaynak: AA